LITERARNI I LIKOVNI RADOVI: Moja baka

Moja baka 

Moja baka se zove Eva. Ima 74 godina. Moja baka ima prosijedu kosu. Kosa joj je kratka i ravna. Ima  tople zelene oči i kratki mali nos. Moja baka ima mala lijepa, crvena usta. Moja baka je mršava. Ima  duge ruke i duge noge. Baka je: sretna, hrabra, brza, pažljiva, nježna, dobrodušna, mudra, brižna,  osjećajna, zabavna i puna ljubavi. Ja prema baki osjećam puno ljubavi. Moja baka voli svoju djecu, a  posebno svoju unučad. Kod bake mi se jako sviđa što vjeruje u Boga. I mene je naučila da se uvijek  molim Bogu i da vjerujem u Njega. 

Rahela Soldo, 3.b 

Irina Mrvelj, 3.b

Opis moje bake 

Moja baka Roza je niska i debeljuškasta. Ima okruglo lice i plave oči. Usta su joj mala, a i nos. Na nosu  ima naočale. Kosa joj je sijeda, ravna i ima šiške. Baka nosi hlače i majicu s cvjetićima. Kada je zima  nosi plavu jaknu i crne čizme. Moja baka je razigrana, vesela i dobra. Ona je brižna i često čuva brata i  mene, ali moramo je slušati i dogovarati se s njom u vezi ponašanja. Meni se sviđa kod bake što se  voli s nama igrati. Volim bakin zagrljaj i poneki poklon. 

Patrick Jaki, 3.b

 

Zora Krajnović, 3.b

Moja baka Anka 

Moja baka je dosta niska. Ja sam skoro višlja od nje. Ima zeleno-sive oči i jako, jako rijetku narančastu  kosu. Moja baka ima jednostavan stil oblačenja. Većinom nosi: trenirku, jednobojnu majicu ili košulju,  prsluk, a od obuće ima papuče za unutra i papuče za van. Moja baka je jako draga, pričljiva i poučna.  Od nje se svašta može naučiti pa i o prošlosti obitelji. Ja volim svoju baku kao što sam rekla jer je jako  draga. Mislim da ne postoji draža baka od moje.

Marija Virkes, 3.b

Luka Mirosavljević

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s